Niedzielny bufet w DZiKu w formie brunch’u wraca po zimowym śnie!

W każdą niedzielę w godz. 13:00-17:00 zapraszamy na obiad, który podajemy w formie bufetu. Na zmianę gotują: nasz szef kuchni, kucharze DZiKa i zaproszeni goście.

BUFET 14.07
ZZUPA
*Zupa alla barese z ciecierzycą, pomidorami i warzywami

PRZEKĄSKI
*Bruschetta z czerwonym pesto i rukolą

DANIA GŁÓWNE
*Lasagne z wołowiną po bolońsku
*Kurczak po genueńsku w sosie pomidorowym z oliwkami i kaparami
*Bakłażany zapiekane z mozzarellą, parmezanem i pomidorami
*Ravioli z kurkami i serem asiago
*Ziemniaki zapiekane z czosnkiem i ziołami

SAŁATY
*Sałatka toskańska
*Sałata z gruszką, orzechami włoskimi i serem pleśniowym

DANIE DLA DZIECI
*Mini pączki serowe

DESERY
*Tarta panna cotta z malinami i białą czekoladą
*Sernik z musem cytrynowym i bezą
________________________________________________
Ceny dań bufetowych (nie dotyczy deserów i napojów):
1 danie 10pln, dwa dania 18 pln, 3 dania 26 pln i 4 dania- 34 pln – w tym zupy
________________________________________________
Po zakończeniu bufetu nie obowiązuje karta, ale zapraszamy na menu dnia.
________________________________________________
Niedzielne obiady w Dziku poleca Restaurantica.pl:
http://restaurantica.pl/2015/05/14/dzik-niedzielny-brunch

11 Wyznaczony termin